7 gólos győzelem a felsőházi rangadón

Ahogy várható volt, remek mérkőzést játszott egymással a Juhász’99-FSC és a Kazincbarcikai KSE az NB II- es női kézilabda bajnokság második fordulójában. A listavezető hazaiak kissé megilletődötten kezdték a rangadót és rögtön 2 gólos hátrányba kerültek az ezüstérmes helyen tanyázó vendégekkel szemben. Először a 13. Percben vették át a vezetést az abonyi lányok. (5:4). A barcikaiak kemény védekezése sem törte meg az FSC-s lányokat, sőt könyörtelenül kihasználták az emberelőnyös perceket és a szünetre megnyugtató 3 gólos előnyt harcoltak ki.
A második játékrész elején kiderült ki az úr a háznál. Zsinórban hármat lőttek Molnár Nikiék, így már 6 góllal vezetett a Füzesabony SC. A félidő közepén aztán jött a “várva várt” igazi, hamisítatlan magyar “betegség” a sportrövidzárlat, ami szerencsére tényleg rövidre sikeredett.
Az 50. Percben már 9 gólos volt a hazai előny, ami a végére kettőt olvadt. Gyakran sziporkázó, magabiztos játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyert Tamás Tamás csapata.

 

Juhász’99-FSC – Kazincbarcikai KSE    30:23     (14:11)