Lépjen kapcsolatban velünk

A Fradinál jártak az FSC utánpótlás kézilabdázói

A Fradinál jártak az FSC utánpótlás kézilabdázói

A Fradinál jártak az FSC utánpótlás kézilabdázói

Ez a cikk több, mint 2 éve és 6 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Füzesabonyi kézilabdások két utánpótláscsapattal, edzőkkel és szülőkkel együtt utaztak el kedden délután a Népligetbe megtekinteni a Ferencváros – Budaörs NB I-es női kézilabda mérkőzést. A válogatottakkal teletűzdelt ferencvárosiak 13 góllal győztek a szimpatikus vendég csapat ellen.

Az abonyi kézisek számára az est fénypontja a meccs után következett. Az FSC ifjú játékosai és sportvezetők lemehettek a küzdőtérre és autogramokat gyűjtöttek, illetve közös fotókat készítettek a fradis lányokkal, edzőkkel. Köszönet mindenkinek, aki segített abban, hogy a gyerekek életre szóló élménnyel gazdagodhattak e szép estén. Külön köszönet Pádár Ildikó és Kökény Beáta kézilabda legendáknak, valamint Elek Gábornak, az FTC vezetőedzőjének, hogy létrejöhetett a találkozó. Nem utolsósorban köszönet Petővári Józsefnek, az FSC ügyvezető elnökének, aki az esemény ötletgazdája és főszervezője is volt egyben.

Az elmúlt fél évben számos közös felnőtt és utánpótlás programot szerveztünk a Ferencvárossal. Külön öröm számunkra, hogy ígéretet kaptunk arra is, hogy a jövőben szorosabbra fűzhetjük kapcsolatunkat szakmai szinten is.

Szerző: Gyöngy Márió

 

 

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL