A települések nem kérnek a bevándorlás szervező irodákból

A települések nem kérnek a bevándorlás szervező irodákból, sem pedig abból, hogy a magyar falvaikban és városokban migránstáborokat hozzanak létre– emelte ki Juhász Attila Simon, Felsőtárkány polgármestere pénteki sajtótájékoztatóján. Mondta ezt azzal kapcsolatban, hogy az Európa Parlament a véleménye szerint a milliárdos, Soros György tervét, a Soros hálózat kiépítését segíti a vidéki irodák létrehozásával. Hozzátette – szerinte a településvezetőknek a legfontosabb feladata a polgárok biztonságának megőrzése és a fejlődés biztosítása, így a polgármesterek aggodalmuknak adtak hangot a brüsszeli híreket hallva.

20180112_120445

Hatalmas mennyiségű pénzt önt bele a milliárdos, annak érdekében, hogy építse és növelje ezt a hálózatot, hogy az adott településen olyan migráció szervező irodákat és civil szervezeteket terítsen szét, akik részt vesznek majd az európai unió parlamentje által elfogadott szponzorálásban esetlegesen. – mondta a polgármester.

A polgármester kiemelte – nem kérnek a bevándorlásszervező irodákból, erre véleménye szerint felhatalmazást kaptak a legutóbbi Nemzeti Konzultáción, amikor a lakosság egyértelműen elutasította a Soros tervet.