Bravúros győzelem a Hajdúnánás ellen. Szép volt fiúk!

Helyosztóhoz méltóan hatalmas küzdelmet hozott szombat délután a Juhász ’99 FSC- Hajdúnánás KSE férfi kézilabda mérkőzés. Az első félidő nagy elánnal kezdődött, viszont a támadásokat nem nagyon tudták gólra váltani a csapatok.

P1890465

 

A fej – fej melletti játékban a  14.  percben még csak 6 gól esett  és 3-3-ra állt az állás. Utána a hazaiaknak sikerült két góllal meglépniük, de gyorsan egyenlítettek a  hajdúságiak. Köszönhetően annak is, hogy két büntetőt is kihagyott az FSC. Mindkét csapat sok hibával játszott és nem tudott jelentős előnyt kiharcolni egyik csapat sem.  Az első félidő 10-8-as  füzesabonyi előnnyel ért véget, amit a második játékrészben tovább növeltek Bánik Eduárd tanítványai.

A félidő közepén fokozódtak az izgalmak és a vendégek minden megtettek az egyenlítésért miközben tovább nőtt a távolság a két csapat között. A 10. percben 17-12 re vezettek a hazaiak, de még így sem tudták megtörni a vendégek küzdőszellemét. Az FSC 7 percig nem lőtt gólt , így olvadt el az előnyük kettő gólra. A végjátékban bravúros játékot mutattak be az abonyi játékosok és  26-20- as eredménnyel zárult a meccs.

tabella180407

Szép volt fiúk!