Családi nap Egerfarmoson

Szombaton egész napos családi programok várták a falu apraja-nagyját Egerfarmoson. Immár negyedik alkalommal rendezik meg a falunapot a községben. Az idén az  „Építsünk együtt jövőt! – Közösségerősítés Füzesabony térségében EFOP-1.5.3 -16-2017-00051” című pályázat támogatásával színvonalas előadókat és műsorokat tudtak hozni a szervezők.

P1940114

-Van ugráló vár, kreatív sátor, tombola, óriás darts, főzőverseny, traktoros felvonulás és egyéb programok, amelyek reméljük megfelelően kielégítik vendégeink igényeit. Fő szempontunk az egyes rétegek aktivizálása, illetve a hátrányosabb helyzetben levő családok bevonása.

P1940117

Reméljük, hogy ezek a rendezvények a falu lakosságát közelebb hozza egymáshoz, összetartozásukat növeli és minőségi időt tudnak eltölteni, amelyek szép emlékek lesznek a továbbiakban – mondta Petrik László polgármester.  A résztvevők között ott volt a falu testvértelepülésének Vágásnak a delegációja.

-Négy évvel ezelőtt testvér települési megállapodást kötöttünk az erdélyi Hargita megyében található Vágás elnevezésű kis településsel. Vágás település Székelyudvarhelytől 15 km-re található. Nagy örömünkre szolgál, hogy immáron negyedik alkalommal töltjük el közösen a közösségi napunkat. A 9-16 fővel idelátogató közösség jól érzi magát nálunk, mint ahogy mi is náluk. Azért is fontos, hogy legyenek ilyen rendezvények, mivel ez kiváló lehetőség nyújt, hogy a község lakossága megismerje őket, kultúrájukat és értékeiket- zárta mondandóját a falu vezetője.