Elbúcsúzott az aktív kézilabdától Sziszi és Noncsi

Makó-Varga Szilvia és Kovácsné Szűcs Noémi aligha számított olyan búcsúztatásra, amiben részük volt a hevesi klub jóvoltából. Az már ősszel eldőlt, hogy – eltérő okok miatt – egyszerre hagyják abba kézilabdázást. A nap a Vasas elleni mérkőzésen jött el – írja a hevesihirportal.hu.

Óriási várakozás előzte meg a találkozót, hiszen a bajnok Vasasban csak 4 olyan játékos volt, akik nem rendelkeztek NB I-es játékengedéllyel, míg a hevesi hölgyek a bronzéremért folyó harc keretein belül – győzelmi kényszerrel – léptek küzdőtérre. A hangulatot csak fokozta, hogy a mérkőzés előtt Szűcs Noémit és Makó-Varga Szilviát aktív pályafutásuk végén búcsúztatta Pádár Ildikó, a találkozó díszvendége, Sveiczer Sándor Heves város polgármestere, a hevesi csapat, az ünnepeltek családtagjai és a szurkolók.

vezeto-767x512
Fotó: Jakab Tibor

Szilvi sípcsonttörés, vagyis sérülés miatt kényszerült pályafutása befejezésére, míg Noémi fia Zsombor 16. születésnapjához kötötte a zárórát.

 Fotó: Jakab Tibor
Fotó: Jakab Tibor

A mérkőzés magas színvonalat, igazi drámát tartogatott a kilátogató szépszámú  csodálatos közönségnek, hiszen felváltva vezettek a csapatok, és a hevesi lányok az utolsó 8 percet kétgólos hátrányból, 4:1-re megnyerve tudták a győzelmet kiharcolni egy nagyon jó ellenféllel szemben. Méltán szólt a meccs végén a “Szép volt lányok”!

JUVENTUS-PANORÁMA HEVES–VASAS SC U21 29–28 (15–14)