Eredményesen zárult a felkészülési torna

A házigazda hatvaniak a Füzesabonnyal szemben szerezték meg a harmadik helyet az OK-TAT-60-kupa férfi felkészülési tornán.

Az NB II Északi csoportjában második helyen telelő Zagyva-partiak az ősszel látottakhoz képest változatlan személyi állománnyal készülnek a tavaszi folytatásra. Varjú Péterék február 8-án még egyszer megmérkőznek a füzesabonyiakkal, az jelenti majd a bajnoki főpróbát – írja a heol.hu.

– Különösen az első napi teljesítményünkkel lehetek elégedett – összegzett Bánik Roland, az NB II Északkeleti csoportjában harmadik helyen álló füzesabonyiak edzője. – Közel azonos képességű sorokat állítottam össze, s negyedórás váltásban forgattam a társaságot, de így is jól helytálltunk. Az NB I/B-s Törökszentmiklós elleni döntetlen feltétlen elismerést érdemlő tett. A január jórészt a fizikai állóképesség javításának jegyében telt, csak nemrég kezdtük a labdás edzéseket. Nagyon korán kezdődik idén a tavaszi idény, kevesebb mint két hét múlva már bajnoki pontokért lépünk pályára.

heol1

Az FSC-ben az őszi zárófordulóban már bemutatkozott a Salgótarjánból visszatérő Péter János, az elmúlt hetekben pedig a másodosztályú Mezőkövesdtől tavaszra kölcsönbe érkezett 21 éves irányító, Horváth Lóránd is csatlakozott Rékasi Richárdékhoz.

heol2