Fidelitas: a kerítésbontók a fiatalok jövőjét veszélyeztetik

Ha lezárjuk a határokat, azzal semmire nem fogunk menni! A kerítés az egy hatalmas bukás. A kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére. Azon leszünk, hogy minél gyorsabban le tudjuk bontani.

P1870694

– Többek között ezek az idézetek szerepelnek az ellenzéki politikusoktól azon a 11 plakáton, amit a Fidelitas helyezett el a Gárdonyi téren. A Kerítésbontók című vándorkiállítást először Tatabányán állították fel, most pedig Egerben, majd sorra járja országszerte a megyei jogú városokat április 8-ig. Egerben egészen péntekig lesznek a Gárdonyi téren.

P1870702

Lombeczki Gábor a Fidelitas Országos Választmányának alelnöke kiemelte : arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ellenzéki politikusok hogyan vélekedtek a határzárról és ezt mi felháborítónak tartjuk. Ők le szeretnék bontani a határzárat, ezzel a magyar fiatalok jövőjét veszélyeztetik, hogyha hatalomra kerülnek. Ne legyen kétségük ezt megteszik Brüsszel és Soros György nyomására. Lombeczki Gábor felhívta a figyelmet arra is, a migrációs hullámban 10 milliók kelhetnek útra és ha az ellenzék lebontja a határzárat kormányra kerülésükkor, akkor elveszik a magyar fiatalok jövőjét. A Fidelitas mindent megtesz annak érdekében, hogy ez ne következhessen be.

P1870695