Füzesabony – Heves 2:0!

A sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy mind a férfi – mind a női kézilabda csapat ellenfele a Heves volt a hétvégén. Szombaton a férfiak látogattak a hevesi sportcsarnokba, ahol nem várt könnyű mérkőzés rájuk. Bánik Roland legénysége eddig még nem szerzett pontot a tavaszi szezonban, ezért nagyon fontos volt a győzelem idegenben. Nos, a Hevesi SE ellen odatették magukat a fiúk, megszerezve a szezon első pontjait. A mérkőzés végeredménye : Hevesi SE- Juhász ’99 FSC 26-29! Persze nem ülhetnek a babérjaikon sokáig , mivel március 3-án a listavezető Kazincbarcika érkezik a füzesabonyi sportcsarnokba.

tabella férfi

A női csapat két győzelemmel a háta mögött, kicsivel nyugodtabban fogadhatta a Juventus Panoráma Hevest. Az egykori füzesabonyi játékosokkal megtűzdelt hevesiek viszont a győzelemért jöttek el a vasárnap a sportcsarnokba. A bírók hathatós támogatásával- az első félidőben a hazaiak ellen 5! büntetőt ítéltek meg, míg nekik egyik egyet sem- játszó Juventus ellen felvették a kesztyűt Tamás Tamás tanítványai, de maga az edző is, aki nem győzte reklamálni az elfogult bírói döntéseket.

IMG_7539

 

A félidőben 14-14-es egállal vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrészben szinte végig a vendégek vezettek, volt úgy hogy hárommal is. A füzesabonyi lányok azonban nem adták fel, nagyszerű kapusteljesítménnyel sikerült felzárkózniuk és a végén fordítaniuk is. Így sikerült újabb pontokat begyűjteni a szomszédvár ellen is. A végeredmény: Juhász ’99 FSC- Juventus Panoráma Heves 28-26. A következő fordulóban is itthon játszik a csapat, vasárnap az Esztergomot fogadják a lányok.

tabella női