Lépjen kapcsolatban velünk

Gera Zoli a “főnök” a vasárnap esti szerbek elleni meccsen

Gera Zoli a “főnök” a vasárnap esti szerbek elleni meccsen

Gera Zoli a “főnök” a vasárnap esti szerbek elleni meccsen

Ez a cikk több, mint 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

8 helyen változik a szerbek kezdőcsapata. A magyar válogatottat “Gerzson” irányítja a mai Nemzetek Ligája mérkőzésen.

A szerbek elleni mérkőzést könnyű lenne elintézni egy kézlegyintéssel, mondván, novemberre már megtette a magáét a magyar válogatott azzal, hogy az izlandiak elleni, csütörtöki 2-1-gyel kiharcolta az Európa-bajnoki részvételt. Nem vitatható, hogy a csütörtöki volt a fontosabb meccs, de a mai, illetve a jövő heti, szerdai – törökök elleni –  sem tét nélküli.

Túl a presztízsen, s hogy a magyar válogatottban szereplők, az országot képviselők számára soha nem lehet mellékes az eredmény, a jövő szempontjából is fontos lenne a jó eredmény.A mostani szériában is, de miután csak 13 csapat mehet Európából a világbajnokságra, még fontosabb a következő sorozat, s egyben a következő Európa-bajnokság szempontjából. Minél jobban szerepel 2020 őszén a magyar csapat a Nemzetek Ligájában, annál kedvezőbb helyzetben lesz majd a 2022-es tornán.

A szerbek elleni esti mérkőzésen Gera Zoltán dirigálja majd a magyar csapatot, miután Cosimo Inguscio másodedző is pozitív tesztet produkált. Marco Rossi vezetőedző  konzultál vele a találkozó alatt.

A stábnak a két eltiltott játékosa mellett, le kellett mondania a két könnyebb sérülést szenvedő lipcseiről, Gulácsi Péterről és Willi Orbánról.

forrás: infostart.hu

kiemelt kép: csakfoci.hu

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön hova tervezi idén a nyaralását?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL