Halálos baleset történt Andornaktálya és Mezőkövesd között

Teljes útzár zajlik a helyszínelés Andornaktálya és Mezőkövesd közötti útszakaszon, ahol hétfő reggel egy 43 éves mezőnyárádi nő veszítette életét.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy személygépjármű az úttestről eddig ismeretlen okból lesodródott, majd egy fának csapódott, a sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Heves Megyében az elmúlt hétvégén 10 közúti baleset történt – közölte Lázár Levente Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A balesetek közül 3 sérüléssel végződött, 7 esetben anyagi kár keletkezett.

Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferense továbbá tájékoztatott arról, hogy  három autó ütközött össze hétfőn reggel a Kistályai úton, a K2 -es bekötőúttól nem messze, Eger felé. A balesetben egy ember sérült meg. Az érintett útszakaszon tart a helyszínelés, torlódásra lehet számítani. Egerben az Árpád utca és a Farkasvölgy utca kereszteződése közelében két személyautó és egy kisteherautó karambolozott – közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján. A balesethez az egri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani. – írja a heol.hu

Kiemelt képünk illusztráció.