Lépjen kapcsolatban velünk

Időben lépett Magyarország Kormánya

Időben lépett Magyarország Kormánya

Időben lépett Magyarország Kormánya

Ez a cikk több, mint 2 éve és 5 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A korai kormányintézkedéseknek köszönhetően hazánk még idejében lépett a koronavírus felismerését és kezelését illetően. A folyamatosan beszerzésre kerülő védőfelszerelések, tesztek, maszkok számában is jól állunk – jelentette ki a Figyelőnek adott interjújában Nyitrai Zsolt, Eger és térségének országgyűlési képviselője.

(A teljes cikk megtekintéséhez kattintson a képre!)

Nyitrai Zsolt a kijárási korlátozásról kijelentette: Az intézkedés célja, hogy a járvány terjedési sebessége lelassuljon. Ezért a szegmentált társadalmi csoportokkal speciális csatornákon keresztül kommunikálunk: kiadványok, szakmai folyóiratok, videók készülnek, hírleveleket kapnak az őket érintő kérdésekről, problémákról. Hozzátette:

Jelen helyzetben minden ügy elé került a magyar állampolgárok egészségének védelme.

Kiemelte, hogy a pedagógus társadalom gyorsan alkalmazkodott a digitális oktatáshoz.

A járvány elsősorban az időseket, illetve valamilyen krónikus betegséggel küzdőket veszélyezteti leginkább. Ezért őket külön kérjük, hogy még inkább működjenek együtt a korlátozó intézkedések betartásában és a koronavírus idején otthon maradjanak.

Ami a magyar egészségügyi rendszert illeti, a korai kormányintézkedéseknek köszönhetően hazánk még idejében lépett a koronavírus felismerését és kezelését illetően – mondta Nyitrai Zsolt. A folyamatosan vásárolt védőfelszerelések, tesztek, maszkok számában jól állunk, illetve az Eurostat friss adatai alapján a 100 ezer lakosra vetített kórházi ágyak száma is hazánkban sokkal jobb arányú, mint például Spanyolországban vagy Olaszországban – hangsúlyozta a miniszterelnöki megbízott.

Forrás: nyitraizsolt.hu

Továbbiak Koronavírus kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL