Jelenetek két házasságból – Ismét fellép a Körúti Színház

Ismét városunkban lép föl a Körúti Színház, ezúttal a Jelenetek két házasságból darabot hozzák el március 6-án ,este 19.00-tól a füzesabonyi Művelődési Házba.

0115jelenetek_koltai

Jegyek már kaphatók a Városi Könyvtárban, melynek ára 2500 Ft, azok akik bérlettel rendelkeznek, azoknak a jegye természetesen erre a darabra is érvényes.

A tartalomból:

Az első felvonásban:
Imre, a bűnügyi újságíró és felesége Ilonka nehéz korban kötik össze életüket. Az 1930-as évek derekán járunk, a gazdasági világválság legnehezebb éveiben, mikor mindennapos az éhezés, nagy a munkanélküliség. Az ifjú házasok ilyen körülmények között élnek és küzdenek álmaikért.

A második felvonásban:
Vágrándy Aladár tanácsos és neje keserédes története Móricz Zsigmond talán egyik legérzékenyebb problémafelvetése. Több mint húszévnyi szerelem és egymásra épített élet után Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy zavartságának okát felesége, Juluka már minden porcikájában érzi. A mindennaposnak induló ebéd hamarosan közös életük fordulópontja lesz.