Két hétközi vereség a leány kéziseknél

A hét első fordulójában kedden, a listavezető Nyíregyháza csapatát fogadtuk. Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccsnek nézünk elébe, hisz ellenfelünk a bajnokságban egyetlen egy pontot sem hullajtott még el, ettől függetlenül nem ijedtünk meg tőlük.

Tudni kell, hogy fizikálisan erősebbek, nagyobbak, illetve korban idősebbek voltak a nyíregyházi lányok, még mindig mi vagyunk a legfiatalabbak, mégis parádés támadójátékkal rukkoltak elő a lányaim. Sajnos a védekezés szintén nem működött jól,  rendre meg tudtak verni minket 1-1-ben. 29-38 lett a mérkőzés végeredménye.

A csütörtöki fordulóban szintén nem mi voltunk az esélyesek a Debrecen III. csapata ellen, itt már kicsit jobb védekezéssel, és az irányító-beálló jól működő kapcsolatával szépen tartották magukat a lányaim. Három gólra  fel is jöttünk a félidőben, sajnos a második félidőben el is fáradtunk így szintén vereség lett a vége. 19-28-ra kikaptunk, de nem volt ilyen mértékű különbség a két csapat között. Nem bánkódunk, dolgozunk tovább és amilyen szorgosan dolgoznak a lányok biztosan sok sikeres meccsünk lesz még-értékelt Benedek Réka edző.