Kétszer törtek be ugyanabba a házba, majd a padláson bújtak el

A besenyőtelki 18 éves P. Krisztián és a szintén helyi 23 éves K. Ferenc ellen rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Füzesabonyi Rendőrkapitányág. Történt mindez azért, mert egy besenyőtelki lakos 2018. augusztus 3-án hajnali fél négykor bejelentést tett a rendőrségre, hogy őt két órával korábban két helyi lakos minden előzmény nélkül bántalmazta otthonában, továbbá elvették két mobiltelefonját, készpénzét és cigarettáját is, majd kerékpárral elmenekültek- közölte a police.hu.

ablak_lopás

A füzesabonyi rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akik egy besenyőtelki lakóház padlásán bújtak el, majd előállították őket.

Más is van a rovásukon a rendőrség szerint. A nyomozók azzal is gyanúsítják a két férfit, hogy 2018. július 31-én éjjel is bemásztak az ablakon ugyanabba az ingatlanba, ahol bántalmazták az egyedül élő férfit és elvitték értékeit. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság 2018. augusztus 4-én elrendelt.