Lépjen kapcsolatban velünk

Kézilabda: egymást segíti az FSC és az EKE SC

Kézilabda: egymást segíti az FSC és az EKE SC

Együttműködési megállapodást írt alá az FSC és az EKE SE, aminek köszönhetően a két klub segítik egymást az utánpótlás nevelésben, a füzesabonyi tehetséges kézilabdázók számára fejlődési lehetőséget kínál az Eger, valamint kölcsönbe adott játékosok erősítik FSC-t.

Ez a cikk több, mint 4 éve és 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Nem is olyan rég egymás két legnagyobb ellenfelének számított kézilabdában az Eger és a Füzesabony. Azóta sok minden változott, például a megyeszékhely nagyot lépett elő a sportágban. Az egri férfiak az első ligában vitézkednek, míg az Eszterházy Egyetem női csapata az NBI/B-ben szerepel.  A rivalizálás már a múlté, ma már a kooperáció lehetőségeit keresik a szakosztályok.

P1800779

Szerda délután odáig jutottak ebben, hogy együttműködési megállapodást írt alá Nagy Csaba az FSC elnöke és Rutka Péter az Eszterházy KESC női csapatvezetője. A két klub vezetői hangsúlyozták:  mindenki jól jár az együttműködéssel.

P1800786

Segítik egymást az utánpótlás nevelésben, a füzesabonyi tehetséges kézilabdázók számára fejlődési lehetőséget kínál az Eger és nem utolsó sorban a kölcsönbe adott játékosok erősítik az NB/II-ben játszó FSC-t is.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL