Lépjen kapcsolatban velünk

Kik kaptak a Béres Cseppekből?

Kik kaptak a Béres Cseppekből?

Kik kaptak a Béres Cseppekből?

Ez a cikk több, mint 2 éve és 5 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Ma délelőtt írtuk meg, hogy a Béres Gyógyszergyár Zrt. felajánlásának köszönhetően, 200 db Béres Cseppet kapott Füzesabony önkormányzata, amelyet a helyi szociális központ osztott ki. Azóta többen is megkeresték szerkesztőségünket, hogy milyen szempontok szerint kerültek kiosztásra az immunerősítőt tartalmazó csomagok.

-Engem is többen felhívtak, hogy hova került a 2000 db Béres Csepp- mondta Veres Péter a Füzesabony-Szihalom Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője. – El kellett magyaráznom, hogy a 2000 darabot a választókerület 26 települése kapta, lakosság arányosan elosztva. Ebből városunknak 200 darab jutott, és ezt osztottuk ki  a 150  fő házi segítségnyújtásban részesülő gondozottunknak. A térség településein is hasonló módon jártak el. További 50 darabot adtunk át a helyi nyugdíjas szervezeteknek, akik a rászoruló tagjaiknak osztották ki az immunerősítő cseppeket- tájékoztatott az intézményvezető.

A témában megkerestük Nagy Csaba polgármestert is, akitől megtudtuk: az önkormányzat C vitamint is vásárolt a Béres Cseppek mellé, mert ez segíti az oldat felszívódását. Ezekkel együtt kapták meg a jogosultak a szert.

– Az önkormányzatnak adatvédelmi okok miatt nincs információja arról, hogy a városban kik szenvednek krónikus betegségben. Nekik azt tanácsolom, keressenek meg bátran, és segítünk-zárta mondandóját Nagy Csaba.

Továbbiak Koronavírus kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL