Kreatív sátrak a Legyen tánc fesztiválon!

Negyedik alkalommal rendezte meg Füzesabony a Legyen tánc fesztivált, ami ismét nagy sikernek örvendett, rengetegen voltak kíváncsiak a színes programokra.

A fesztivál hagyományosan Nagy Csaba polgármester köszöntőjével kezdődött, majd a Virágos porta díjátadóval folytatódott. Idén a legvirágosabb porta címet családi ház kategóriában Tóth Tibor vette át, míg intézmény kategóriában a Füzesabonyi Városi Könyvtár.

Majd következett a tánc minden mennyiségben. Felléptek a Füzes Táncklub növendékei, a zumbások, a Pinkóczy  mazsorettek, az Extreme Dance  Team Tiszafüredről és a füzesabonyi Kaláris.

A táncbemutatók után a koncerteké lett a főszerep, idén  Füzesabonyba látogatott a székelyföldi Pince Band.

Az együttes pop rock dalaival igen jó hangulatot teremtett a kora esti órákban, a pontot az í-re Rúzsa Magdi élő nagykoncertje tette föl, aki dalaival elbűvölte a közönséget.

A napot tűzijáték és B. Tóth László zárta retró slágereivel. A fellépők mellett természetesen számos kiegészítő program várta a kilátogatókat, A Jövő iránytűje pályázatnak köszönhetően a Füzesabony-Szihalom Szociális, Család és Gyermekjóléti Központ munkatársaival kézműveskedtek és arcot festettek, mini vidámpark, de természetesen a gasztronómia sem maradhatott el, aki megéhezett street food ételeket kóstolhatott.