Lépjen kapcsolatban velünk

Különleges nyugdíjas búcsúztató a füzesabonyi vasútállomáson – videó-

Különleges nyugdíjas búcsúztató a füzesabonyi vasútállomáson – videó-

Ez a cikk több, mint 11 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Különleges nyugdíjas búcsúztatóba csöppentek azok, akik pénteken 13 órakor a füzesabonyi vasútállomás 4.  vágányánál álltak, ugyanis több mint ötvenen várták zeneszóval  és rengeteg virággal a miskolci vonaton ülő Jónás Józsefné Zsuzsannát, hogy hazaérkezzen az utolsó munkanapjáról Füzesabonyba. Nem véletlen a helyszínválasztás, hiszen Zsuzsanna 33 évet töltött a MÁV-nál. 

Amint befutott a vonat, gördül is a szőnyeg a vonatlépcsőhöz, majd a volt munkatársak, barátok és a család köszöntötték a friss nyugdíjast. Természetesen Zsuzsanna mit sem sejtett az egészből.

Zsuzsanna 1987. február 1-én kezdett dolgozni a jegyvizsgálóként, később vonatvezető lett és vezető jegyvizsgáló, majd vezénylő lett Kál – Kápolnán, aztán vezénylőtiszt a Kál-Kápolna – Miskolc és Kál-Kápolna vonalon és a Füzesabony – Miskolc – Füzesabony vonalon. Munkában töltött éveit Miskolcon munkaidő-beosztáskészítőként zárta.

A MÁV- nál töltött 33 év alatt kétszer kapott kitüntetést, először 2009-ben vezérigazgatói dicséretet, majd munkáját 2015-ben Vasutas szolgálatért kitüntetés bronz fokozattal ismerték el.

Boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

 

Továbbiak FH színes kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön hova tervezi idén a nyaralását?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL