Lépjen kapcsolatban velünk

Legyen TÁNC Fesztivál: hatalmas bulit csapott Szikora Robi és az R-GO

Legyen TÁNC Fesztivál: hatalmas bulit csapott Szikora Robi és az R-GO

Legyen TÁNC Fesztivál: hatalmas bulit csapott Szikora Robi és az R-GO

Ez a cikk több, mint 3 éve és 3 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Ötödik alkalommal rendezte meg Füzesabony Város Önkormányzata a Legyen tánc fesztivált, ami ismét nagy sikernek örvendett, rengetegen voltak kíváncsiak a programokra.

Az eseményt idén is a helyi zumba csoport és a Pinkóczy mazsorettek nyitották meg, mi másra mint a Legyen most tánc című dalra. Majd Nagy Csaba polgármester és Nyitrai Zsolt Eger és térsége országgyűlési képviselője köszöntötte a fesztiválozókat, akik Ragó Attilával a Városfejlesztési Bizottság elnökével átadták a Virágos porta díjakat is. Idén családi ház kategóriában Németh Benedek vehette át az oklevelet, míg társasház kategóriában az Egyetértés út 4., különdíjas lett a város közterületeinek gondozásáért a Füzesabonyi Kertbarát Kör.

Majd következett a tánc minden mennyiségben. Felléptek a zumbások,

aztán a The Miracles teremtett igazi  Moulin Rouge hangulatot.

A fesztiválon természetesen nemcsak a táncé, hanem a zenééi is volt a főszerep. Színpadra lépett a két egykori Megasztár versenyző Mujahid Zoltán, aki Szécsi Pál dalokat énekelt, valamint Pál Tamás.

A színpadi programok mellett számos kiegészítő program várta a kilátogatókat, mint a gyerekprogramok, arcfestés, kézműves foglalkozás, mini vidámpark, habparty, de a kvízben zenei tudásukat is tesztelhették a bátrabbak, akiknek nyereménye a környezettudatosság jegyében virágmagok voltak. Természetesen a gasztronómia sem maradhatott el, aki megéhezett street food ételeket kóstolhatott.

Este nyolckor igazi dzsugelhangulat fogadta a fesztiválozókat, Szikora Róbert és az R-GO lépett színpadra, akik majd két órás élő koncertet adtak.

A napot tűzijáték és B. Tóth László zárta retró slágereivel.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL