Mazsorett siker a szolnoki országos versenyen

A mazsorett szezon 2018-ban is Szolnokon indult, hiszen itt rendezték meg az év első rangos versenyét, melyen részt vett a Pinkóczy Mazsorett  Egyesület is.Az egyesület füzesabonyi és besenyőtelki csoportja február 24-én ellátogatott az V. Szolnok Open Országos Mazsorett Versenyre, ahonnan igazán szép eredményekkel tértek haza a fiatalok.

A nívós eseményen, melyet élőben közvetítettek, 34 egyesület képviseletében 749 mazsorettes vett részt. Az élő közvetítést több mint 1200-an kísérték figyelemmel.Az egyesület képviseletében több korcsoportban, több produkcióval indultak a lányok, akik kemény, lelkiismeretes felkészülését eredmény koronázta. A következő helyezések születtek a szolnoki megmérettetésen:

Titánia csoport:
basic/csapat/junior/bot – 1. hely
verseny/csapat/junior/bot – 2. hely
verseny/csapat/junior/pompon – 1. hely

Milady csoport:
basic/miniformáció/gyerek/bot – 1. hely
verseny/miniformáció/gyerek/bot – 3. hely
verseny/miniformáció/gyerek/pompon – 2. hely

Azúr csoport:
basic/csapat/gyerek/bot – 3. hely
verseny/csapat/gyerek/pompon – 3. hely

Nagyon büszke vagyok a lányokra. Öröm látni a fejlődésüket, a kitartásukat, és szívből gratulálok az eredményeikhez – mondta a Pinkóczy Mazsorett Egyesület elnöke, Pinkóczy Lilla, aki egyben a lányok felkészítője is. Hozzátette: külön köszönet jár a szülőknek a segítségükért és támogatásukért. Ígérjük, hasonló lelkesedéssel folytatjuk a munkát, és reméljük, hamarosan újabb sikerekről számolhatunk be.

Fotók: Pinkóczy Lilla