Nyert meccset veszítettek el a férfi kézisek

Az őszi szezon utolsó hazai meccsét játszotta a Juhász ’99 FSC szombat este a sportcsarnokban. A vendég a Tiszavasvári csapata volt és a papírforma szerint a biztos hazai győzelem volt az elvárás. Nem is okoztak csalódást a füzesabonyi játékosok, hiszen a 3. percben már 3-0 volt az eredmény. Az FSC végig vezetett az első félidőben és 14-9-es állásnál fordultak a csapatok.

főkép

A második játékrészben elfogyott az abonyi góllövő tudomány. 19-16-nál megfogyott az eredmény, egyik sem csapat sem volt képes sokáig betalálni a kapuba.  Majd szépen lassan jöttek fel a vendégek, ami teljes zárlatot okozott a hazai játékosoknál. A támadások ötlettelenek voltak és sorra kimaradtak a helyzetek. A 27. percben egyenlített a Tiszavasvári 19-19, majd két perc múlva már ők vezettek egy góllal.

P1840612

Az utolsó perc utolsó másodperceiben büntetőhöz jutott a füzesabonyi csapat. Több vendégjátékos képtelen volt elfogadni az ítéletet és hosszú közjáték előzte meg a hétméteres elvégzését.  A sorsdöntő hetest azonban fogta a kapus és maradt a 19-20-es végeredmény. A hazai fiaskó után össze kell kapnia a csapatot Bánik Rolandnak, mivel jövő héten a   jóval nagyobb játékerőt képviselő Hajdúnánáshoz utaznak a férfiak.

tabella kezi