Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jeromos

Sötét
Fény

Nyitrai Zsolt ezúttal Poroszlón állt fertőtlenítőnek

Nyitrai Zsolt ezúttal Poroszlón állt fertőtlenítőnek

Ez a cikk több, mint 3 éve és 5 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Pénteken Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő és Bornemisza János, Poroszló polgármestere együtt fertőtlenítette a község legforgalmasabb közterületeit – írja az Eger Hírek.

Nyitrai Zsolt már nem először húzza magára a fehér védőruhát. Mint ismeretes, a közelmúltban Eger közterületeit fertőtlenítette önkéntesként.

A képviselő ezúttal Poroszlón állt önkéntesnek, ahol a piac területén és a forgalmasabb köztereken Bornemisza János polgármesterrel közösen végezte a munkát.

Fotó: Nemes Róbert

Nyitrai Zsolt emlékeztetett, hogy a legfontosabb cél jelenleg a vírus terjedésének lassítása. Ez azért kiemelten fontos, hogy az egészségügyi ellátórendszer túlterheltségét el tudjuk kerülni.

Eddig elmondható, hogy mind országosan, mind pedig Heves megyében sikeresek vagyunk, hiszen megyénk az egyik legkevésbé fertőzött térség az országban – tette hozzá a képviselő.

Nyitrai köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik részt vesznek a védekezésben, így az egészségügyben dolgozóknak, a pedagógusoknak, a közigazgatásban tevékenykedőknek, a polgármestereknek, és mindenkinek aki önkéntesként, vagy adományokkal segíti a védekezést.

Fotó: Nemes Róbert

A képviselő Szent György, és egyben a Rendőrség napja alkalmából külön köszöntötte a rendvédelmi dolgozókat, akik szintén erőn felül teljesítenek ebben a nehéz időszakban.

Bornemisza János, Poroszló polgármestere elmondta, hogy a településen immáron harmadik hete folyik a fertőtlenítés. Minden közintézménynél, és olyan helyszínen védekeznek, ahol tíznél több ember megfordul a faluban.

Továbbiak Koronavírus kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL