Osztályterem, iskola. Tanévnyitó a Telekiben

Megszeppent arcok és félénk mosolyok fogadták a Hétszínvirág óvodában azokat a nyolcadikos diákokat, akik átkísérték a leendő kis elsősöket a Teleki Blanka Általános Iskolába.Csütörtök délután már zsongott az aula és az udvar a tanulóktól és a szülőktől.

P1780685

A tanévnyitón felolvasásra került Nyitrai Zsolt térség országgyűlési képviselőjének levele, melyben köszöntötte az új tanévben a telekiseket. A honatya levelében kiemelte, a kormány intézkedésének köszönhetően 9. osztályig ingyenesek lettek a tankönyvek, és több tízmilliárd forintból indulnak az iskola felújítások a közeljövőben.

Matináné Semperger Anikó igazgatónő az évnyitón felhívta a diákok figyelmét arra, hogy a vakáció alatt megújultak a tantermek, a nyári karbantartás során kifestették az osztályokat és felcsiszolták a parkettát. Kérte a gyermekeket, hogy vigyázzanak a felújított termekre.

P1780676

Az ünnepségen az igazgatónő pedagógus emlékérmet adott át a nyugdíjba vonuló Orosz Mária tanítónak.

P1780693

Miniszteri elismerő oklevélben részesültek Fejes Ildikó és  Farkas Judit tanárnők. Végül kitartást és szorgalmat kért a diákságtól és megnyitotta a 2017/18-as tanévet.