Parádés győzelem a listavezető ellen

A szezon egyik legnehezebb hazai mérkőzése várt szombaton a Juhász ’99 FSC-re, hiszen az NBII Észak-kelet csoportjának jelenlegi listavezetője a Kazincbarcikai KSE érkezett a sportcsarnokba.

fokep

A mérkőzés elejétől látszott, hogy a borsodiak győzni jöttek Füzesabonyba. Az első félidőben szinte végig ők vezetettek, de hála a hazaiak példás akaratának, nem tudtak több góllal elhúzni. Sőt! A közvetlenül a lefújás előtt sikerült kiegyenlíteni, így 11-11-es egállal vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrészben is folytatódott a fej-fej melletti küzdelem, a félidő közepéig úgy tűnt marad a kiegyenlített-igaz sok hibával mindkét- részről- küzdelem.  Azután fordult a kocka.

Gulyás Levente briliánsakat védett, a támadások  a gólokkal értek véget, és ez meghozta az eredményt. Stabil előnyre tettek szert Bánik Rolandék , amit az sem tudott hátráltatni, hogy bírók szinte az egész félidőben 2 perces kiállításokkal  „ritkították” a hazai gárdát. A lefújáskor így is 27-22-őt mutatott az eredményjelző,  jogosan zúgott fel a közönség tapsa, és a szép volt fiúk! tabella180303

Gratulálunk a csapatnak!