Pontot lopott az Energia

A kiesési zóna elkerüléséért játszottak szombaton itthon az FSC labdarúgói. A csapat számára fontos volt ez a meccs, hiszen az ellenfél a gyöngyösi Energia SC szintén a megye I.-es bajnokság alsóházában tanyázik. Abonyi győzelem esetén helyet cserélt volna a két csapat a tabellán.

P1820303

Látszott is, hogy tét nyomja a játékosok vállát, nagy iramban, de sok pontatlansággal kezdett mindkét csapat. A 27. percben a hazaiak rohamai értek góllá, Bartók góljával megszerezték a vezetést a hazaiak. Három perccel később már a vendégek előtt állt a gólszerzés lehetősége, de hárított az abonyi kapufa.

P1820308

A második játékrészt a gyöngyösiek kezdték nagyobb elánnal, egymás után vezették a támadásokat. Sokáig úgy tűnt Bocsi Zoltán tanítványainak sikerül itthon tartani a három pontot. Egészen a 70. percig, amikor is egyenlítettek a gyöngyösiek 1-1, és ez is maradt a végeredmény.

főkép

Az őszi szezonból még két forduló van hátra, jövő héten Eger lesz az ellenfél, végül itthon a Besenyőtelekkel fogja játszani a csapat az alsóházi „el clasicot”.