Lépjen kapcsolatban velünk

Szemfüles szomszédok

Szemfüles szomszédok

Szemfüles szomszédok

Ez a cikk több, mint 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Állampolgári bejelentés érkezett 2020. november 18-án 16 óra 30 perckor, miszerint két személyt a szomszédok betörés miatt feltartóztattak.

A kiérkező rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy dormándi nő és egy hevesi férfi bement egy besenyőtelki családi ház udvarára, majd onnan szeszes italokat, üdítőket, csaptelepet és ruhaneműket próbáltak meg eltulajdonítani, de a haza érkező szomszédok megzavarták őket. A két személy ezt követően megpróbált elmenekülni, de a szomszédoknak sikerült őket feltartóztatni a rendőrök kiérkezéséig.

Az adatgyűjtést követően kiderült, hogy a dormándi nőnek két gyermeke is ott volt a helyszín közelében, akik vigyáztak az addig már ellopott tárgyakra, valamint figyelmeztették édesanyjukat a szomszédok hazaérkezéséről.

A két elkövetőt a rendőrök előállították Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol a 18 éves férfi ellen lopás vétség, míg a 35 éves társa ellen lopás vétség, valamint kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön hova tervezi idén a nyaralását?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL