Tari Annamária is előad városunkban a Lelki Egészség Világnapján

Lelki egészség világnap – Fiatalok a változó világban címmel szervez programot a Füzesabonyi Egészségfejlesztési iroda Füzesabonyban, 2018. október 13-án, szombaton 9 órai kezdettel, a Füzesabonyi Művelődési Házban.

Vass Vera, klinikai szakpszichológus megnyitóját követően érdekes programok várják az érdeklődőket:

9 óra 15 perctől A megelőzés lehetőségei címmel tart előadást Tóth Róbert, aki a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálattól érkezik, majd 10 órától a Heves Megyei Aranyhíd Egyesített Szociális intézmény Moliére Színjátszó Csoportjának programját tekinthetik meg a résztvevők „A buszmegálló” címmel.

A színjátszó csoportot követően, 11 órától újabb előadáson vehetnek részt az érdeklődők: Tari Annamária pszichoanalitikus érkezik városunkba az „Online élet és érzelmi jólét a XXI. században” című előadásával.

12 órától a Hősök Tere követekénk Kováts Lívia tart interaktív előadást „Tanulj meg fejlődni!” címmel.

Az EFOP-1.8.20-17-2017-00004 számú program keretében megvalósuló színes programokkal párhuzamosan, 10.30-12.00-ig hozzátartozói fórumra várják az érintetteket a Füzesabony, Tábor út 52. szám alá, a pszichiátriai otthonba, ahol a betegek és hozzátartozóik kérdéseire is választ adnak a szakemberek.

A rendezvény nyilvános, minden résztvevő számára ingyenes.