Terepasztalosok találkoztak a városban

Az ország minden részéről érkeztek a terepasztalok és a makettezés szerelmesei ez első Füzesabonyi Terepasztalos Találkozóra.  A küzdelem a terepasztalokon zajlott szombaton.

P1970339

A szervező helyi Warhammer 40k klub, az Alearius Ecclesia olyan rendezvénysorozatot kívánt ezzel elindítani, ami színesítheti a régió rendezvény kínálatát, másrészt megfelelő alkalmat biztosít a játékon kívüli összejövetelre is a közösségnek. Mindemellett népszerűsíteni kívánták magát a hobbit is, abban reménykedve, hogy még többen fogják majd űzni.

P1970381

A hobbi kedvelői között volt, aki a saját terepasztalával és makettjével érkezett,  amelyekkel játszani is lehetett, de voltak akik csak a játék öröméért, a közösségért és az újdonságokért érkeztek. Nekik kedvezett a börze, ahol  alkatrészeket, figurákat, diorámákat lehetett venni és cserélni.

P1970409

A bemutató játékokkal és a börzével párhuzamosan zajlott a Keleti festőverseny, melyen mindenki benevezhette a legszebb figuráit, de aki ott akart alkotni, arra is lehetőség volt a Pamacs Puli festőversenyen, ahol a helyben festett figurákkal nevezhettek.