Több korlátozásra is számíthatnak az autósok az M3-as autópályán

HÉTFŐN AZ M3-AS AUTÓPÁLYA TÖBB SZAKASZÁN IS KORLÁTOZÁSOKRA, TORLÓDÁSOKRA SZÁMÍTHATNAK A KÖZLEKEDŐK.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a Ring pihenőhely  térségében, a 17-es kilométerszelvény környékén 2018. május 7-én, hétfőn 9 és 13 óra között tengelysúly mérő rendszert és ahhoz kapcsolódó ellenőrző méréseket végeznek. A munkálatok idején az autópálya forgalmát a leállósávra terelik, ezzel együtt ideiglenesen 60 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

Szintén hétfőn, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a Szentmihályi úti csomópont térségében, a 10-es és 13-as kilométerszelvények között burkolati jelek festenek. A munkálatok este 20 és 24 óra között végzik, ekkor az autópálya forgalma váltakozva  egy-egy forgalmi sávra szűkül, továbbá itt is 60 km/órás sebességkorlátozást vezetnek be a szakemberek.

Az ideiglenes korlátozok mellett Mogyoród térségében továbbra is zajlanak az új csomópont építési munkái, illetve Gödöllő térségében az új zajárnyékoló fal kivitelezése, ezen munkák ideje alatt az eddig megszokott korlátozásokra számíthatnak majd a közlekedők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

Kiemelt képünk illusztráció.