Több mint száz csomagot hozott az Advent Angyala

Kézi- és focilabdákat, mezeket, cipőket valamint játékokat gyűjtöttek a Légy te is Advent Angyala! jótékonysági akcióhoz csatlakozva az FSC sportolói. Idén több mint száz ajándékcsomag érkezett a felhívásra.

Clip0105T01

A Füzesabonyi Sportclub szakosztályai minden évben gyűjtenek karácsony környékén a rászoruló gyerekeknek, családoknak. Idén viszont ők is a Füzesabony-Szihalom Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ és a Füzes Hírek által közösen szervezett Légy Te is Advent Angyala! jótékonysági akcióhoz csatlakoztak. Dobozaik kézi- és focilabdákat, mezeket, cipőket, játékokat rejtettek.

Az FSC játékosai mellett sokan adakoztak idén is – számolt be róla Veres Péter a Szociális Központ vezetője. Több mint száz csomag várja, hogy karácsonyig a központ munkatársai eljuttassák a gyerekekhez.

P2010466

Az ajándékdobozok tele vannak mindennel aminek egy kisgyerek örülhet – játékok, írószerek, könyvek, ruhák és édességek. A Szociális Központ és a Füzes Hírek ezúton szeretné megköszönni a felajánlásokat azoknak akik segítettek boldogabbá tenni a gyerekeknek a karácsonyt.