Továbbra is korlátozásokra kell számítani az M3-as autópályán

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Mogyoród  térségében a tengelysúly mérő rendszert és az ahhoz kapcsolódó ellenőrzéseket támogató rendszer ellenőrző méréseit végzik.

A méréseket 2018. május 15., kedd reggel 6 órától egészen május 16., szerda délután 15 óráig végzik. Ebben az időszakban az M3-as autópálya forgalma váltakozva  egy forgalmi sávra szűkül, illetve 60 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

Az érintett területen forgalom- és sebességkorlátozásra, valamint sávlezárásokra kell számítaniuk a közlekedőknek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a közlekedők a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.