Lépjen kapcsolatban velünk

Veretlenek a serdülő fiúk!

Veretlenek a serdülő fiúk!

Veretlenek a serdülő fiúk!

Ez a cikk több, mint 1 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Pénteken Hajdúböszörménybe látogatott az FSC  csapata a Serdülő fiú III. osztály D-csoportajnokság 9. fordulójában.
Az abonyi fiúk kissé kapkodósan kezdték a mérkőzést, pontatlanok voltak támadásban, az átlövők sokszor tesztelték a labdafogó hálót. Szerencsére a védekezés jól működött, amiből egyre több gyors támadást tudtak gólra váltani rendezetlen védelemmel szemben. Majd az átlövés gólok is megérkeztek. Így az FSC-s fiatalok fokozatosan növelték előnyüket. A félidőben 4 góllal vezettek, a második félidő közepére már 10 gól volt a különbség a vendégek javára. Az ekkor pályára lépő fiatalabb játékosoktól is szép megoldásokat és gólokat láthattunk.

Fügedi Csaba edző így értékelte a mérkőzést:

“Védekezésünk és Bartók Barnabás kapusteljesítménye jó alapot biztosított gyors kontra góljainkhoz, amik a két csapat közötti döntő különbséget adták. Önmagunkhoz képest többet hibáztunk támadásban, de így is elégedettek lehetünk. A főpróba jól sikerült, nagy elszántsággal várjuk a jövő heti csoportdöntőt a Kazincbarcikával.”

Hajdúböszörményi TE –
STAVMAT Füzesabonyi SC
25 : 35 (12 : 16)

FSC:
BARTÓK B (kapus), Gondos I 2, SZABÓ B 8, LÁNYI P 13, Angyal A, SZ KOVÁCS V 3, Zug M 1, Kovács B (kapus), KRISTON Á 4, Szabó G 1, Bocsi P 3, Kovács E, Kiss L, Kerékgyártó M, Kovács M
Edző: Fügedi Csaba

 

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön hova tervezi idén a nyaralását?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL