Lépjen kapcsolatban velünk

2023-ban nem lesz helyi adóemelés

2023-ban nem lesz helyi adóemelés

Az önkormányzat csütörtök délután tartotta meg novemberi ülését, amelyen 27 napirendi pontot tárgyaltak meg a képviselők.

Az ülés első harmadában a város gazdálkodását érintő előterjesztésekről döntöttek a jelenlévők. A Pénzügyi Iroda tájékoztatójából kiderült, hogy szeptember 30-ig jelentős helyi adóbevételre tett szert az önkormányzat, az iparűzési adóból 125% folyt be a tervezetthez képest és a kommunális adó befizetése 90%-on áll. Az elmúlt évekhez hasonlóan 2023-ban sem emelik a helyi adókat.

Döntés született a 15 db belterületi út egyirányúsításáról is. Nagy Csaba polgármester előterjesztésében kifejtette: olyan keskeny nyomtávú utak érintettek, amelyeken nagy a forgalom megy keresztül. Az új forgalmi rend 2023 március 1-el lép életbe.

Megkötötték a 2. számú háziorvosi körzet feladatellátási szerződését is. A praxis működtetését Dr. Kiss Katalin fogja ellátni december elsejével.

Kettő civil szervezet- Füzesabony Hétszínvirág Alapítvány, Füzesabonyi Rászorultakért Alapítvány- támogatási kérelmét is pozitívan bírálták el 200-200 ezer forint értékben.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL