Lépjen kapcsolatban velünk

A szezon első veresége Makláron

A szezon első veresége Makláron

A szezon első veresége Makláron

MAKLÁRI SE–FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT 2–0 (2–0)

A heol.hu tudósítása: Maklár, Adler Sándor Sporttelep, 250 néző. V.: Lucián János (Dajkó T., Gergely M.).

MAKLÁR:Kecskeméti Á. – Noszek G., Vojtekovszki M. (Utasi B., 55.), Besenyei R. (Szabó D., 74.), Hajdu Zs. (Szklenár N., 91.), Jéger B. (Gaál B., 91.), Fügedi T. (Godó G., 91.), Farkas Cs., Molnár A., Koós K., Sárosi G. Edző: Szabó András.
FÜZESABONY:Szalay Z. – Debreczeni D., Kálmán R., Vajda Á. (Radócz Á., 72.), Baji Á. (Gere D., 46.), Kaló I. (Rácz D., 63.), Pataki V., Sebe A., Sebe M., Németh A., Juhász V. (Farkas K., 46.). Edző: Nagy Endre.
GÓL:Vojtekovszki M. (2., 35.).
JÓK:mindenki, ill. senki.
SZABÓ ANDRÁS:– Nagyszerűen játszottunk, nem úgy, mint a múlt héten. Rápihentünk erre a meccsre, gratulálok a srácoknak és a szurkolóinknak!
NAGY ENDRE:– Sajnos az első félidőben kaptunk két gólt, és erre nem tudtunk válaszolni. A második félidőben pedig nem tudtuk ráerőltetni az akaratunkat a Maklárra, ezért megérdemelt hazai győzelem született. Tudtuk, hogy eljön az, amikor vereséget szenvedünk. Ha fájó, ha nem, nem tudtunk alkalmazkodni sem a pályához, sem az ellenfélhez. Bízom benne, hogy ezt a vereséget a magunk javára tudjuk fordítani és győzünk a jövő héten.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL