Lépjen kapcsolatban velünk

A vendég Besenyőtelek uralta az „el clasico”-t

A vendég Besenyőtelek uralta az „el clasico”-t

A vendég Besenyőtelek uralta az „el clasico”-t

Ez a cikk több, mint 2 éve és 3 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A megyei I. osztályú labdarúgóbajnokság 2. fordulóját játszották a szombaton. Az FSC a szomszédvár Besenyőtelket fogadta az új pályáján. Rögtön a kezdő sípszó után a hazaiak előtt nyílt lehetőség a gólszerzésre, de nem sikerült gólra váltaniuk a helyzetet. A vendégek  a 7 . percben bezzeg nem hibáztak és gyorsan rúgtak egy gólt (0-1) . Ezt követte egy szerencsétlen abonyi öngól a 27. percben (0-2). Majd a félidő végén a hazai védő elpuskázott passzába sikerült belekanalaznia a vendégcsatárnak (0-3). A második játékrész egy piros lappal indult a vendégek részére, így a 10 főre apadt besenyőt jobban szorongatták az abonyiak. A támadások azonban sorra elakadtak a vendégek védelmén. Egy veszélytelennek induló beívelés után ismét a besenyőtelki játékosok örülhettek (0-4). Ez az eredmény maradt a találkozó lefújásáig.

A találkozó jegyzőkönyve:

FÜZESABONY–BESENYŐTELEK SC-ERŐSS ÚT 0–4 (0–3)
Füzesabony, 90 néző. V.: Rozsnaki Gábor (Csathó, Forgó).
FÜZESABONY: Zolnai – Bartók, Godó (Antók, 46.), Eötvös (Gál D., 74.), Szabó Á., Koós (Nagy H., 56.), Póka, Nagy B. (Takács, 36.), Fügedi, Karnizs, Kaló I. Edző: Bocsi Zoltán.
BESENYŐTELEK: Tiszolczki – Baji Á. (Pálfalvi, 68.), Molnár Axel (Radócz, 84.), Hajdu (Penti, 75.), Nagy G. (Szécsi, 87.), Jónás (Tóth A., 81.), Kaló Á., Maksó, Szabó M., Molnár András, Molnár T. Edző: Nagy Endre.

GÓL: Molnár Axel (8.), Nagy G. (27.), Baji Á. (41.), Molnár András (90.).
KIÁLLÍTVA: Molnár T. (47.).

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL