Lépjen kapcsolatban velünk

Adománygyűjtő akciót szervez az adventi időszakra Dr. Pajtók Gábor

Adománygyűjtő akciót szervez az adventi időszakra Dr. Pajtók Gábor

Adománygyűjtő akciót szervez az adventi időszakra Dr. Pajtók Gábor

Tartós élelmiszergyűjtő akciót indított Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő a környező települések polgármestereivel karöltve az advent közeledtével pénteken. A jótékonysági akció november 21-től december 10-ig tart Egerben és 27 településen. Várják a segítő szándákú emberek felajánlásait a rászorulók számára.

Az adventi időszak közeledtével az energia- és az élelmiszerárak emelkedése miatt szükségét érezte keresztény emberként annak Dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő, hogy tartós élelmiszergyűjtő akciót indítson a rászorulók megsegítésére.

Mint fogalmazott, ez az az időszak amikor még fontosabb, hogy másokon segítsünk. Azokon, akik egyedül maradtak, idősek, betegek, vagy szerényen tudják csak fenntartani a családjukat.

Magunk módján segítsük őket – kérte a honatya, majd hozzátette jótékonykodás nem mai találmány, ha az adakozó jó szívvel ad, akkor segíti az Isten. Az adakozók lélekben gazdagodnak.

Az adománygyűjtés november 21-én kezdődik és egészen december 10-ig tart, melyet országgyűlési képviselőként Dr. Pajtók Gábor koordinál. Egerben lesz gyűjtőpont, valamint a 27 csatlakozó településen, ott a polgármesterek szervezik meg. Az akció lezárultával az összegyűlt tartós élelmiszereket a Katolikus Karitasz juttatja majd el a rászorulókhoz.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL