Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Mária

Sötét
Fény

Átadták a Füzesabonyi Járási Hivatal új épületét

Átadták a Füzesabonyi Járási Hivatal új épületét

Ez a cikk több, mint 9 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Pénteken átadták a Füzesabonyi Járási Hivatal új épületét. A hivatal a Takarékszövetkezet volt Rákóczi úti épületébe költözött át, ezzel megoldódott a széttagoltság problémája, így mostantól három osztály egy épületben fogadja az ügyfeleket.

2013-ban alakult meg a járási rendszer hazánkban, ekkor jött létre a Füzesabonyi Járási Hivatal is, mely a városban több épületben kapott helyet, a Polgármesteri Hivatalban és az egykor munkaügyi központként működő Rákóczi úti épületben. A széttagoltság kérdését oldotta meg az, hogy eladóvá vált 2020-ban a Takarékszövetkezet irodaháza, melyet megvett a Magyar Állam és átalakított a Kormányhivatal részére, így 2022 év elején beköltözhetett a három osztály: az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály, a Hatósági és Gyámügyi Osztály, valamint Népegészségügyi Osztály.

dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára

Az átadón jelen volt dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára is. dr. György István kifejtette – folyamatosan törekednek, arra, hogy az épületek megújuljanak és ha szükséges új helyre tudjanak költözni. Fontos, hogy az ügyfelek kulturált körülmények között tudjanak találkozni az állammal.

Maga a kormányhivatali rendszer messze igazolta a jó döntéseket és a működőképességet, a kormányablakrendszer különösen népszerű

-emelte ki az államtitkár.

dr. Kadlott Csaba, a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója

dr. Kadlott Csaba, a Heves Megyei Kormányhivatal főigazgatója részletezte a beruházást. Mint elmondta – maga a beruházás 350 millió forintba került, ebből 160 millió forint volt az épület vételára. A tetőtér beépítéssel 900 négyzetméter hasznos terület jött létre, ahol 45 fő dolgozik.

Olyan fejlesztés valósult meg, hogy az eddig széttagolt elhelyezést meg tudtuk szüntetni és egy épületbe tudott költözni a három osztály

-húzta alá a főigazgató.

A Foglalkoztatási osztály és a Kormányablak viszont a továbbiakban is a régi helyén várja az ügyfeleket.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL