Lépjen kapcsolatban velünk

Az abonyi foci megint szép lesz…Erős(s)ít az FSC

Az abonyi foci megint szép lesz…Erős(s)ít az FSC

Ez a cikk több, mint 3 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Az ERŐSS ÚT Kft személyében névadó fő szponzor lép az FSC felnőtt labdarúgásába. A részletekről tartottak sajtótájékoztatót a pénteken.

– 2010-ben választottak meg az FSC elnökévé és azóta  a labdarúgás helyzetén nem sikerült javítani  – mondta Nagy Csaba polgármester – Ettől az évtől azonban változás áll be, köszönhetően annak a megállapodásnak, amely az önkormányzat és az Erőss Róbert irányította Erőss út Kft. között született. Füzesabonyhoz méltó színvonalat képviselő csapatot szeretnénk kialakítani, amelynek a célkitűzése az első három hely valamelyikének a megszerzése a megyei I. osztályban.

Erőss Róbert  neve nem  ismeretlen a megyei fociéletben, eddig a Besenyőtelket támogatta a vállalkozó.  – A megyei besenyőtelki szerepvállalás megrekedt, sokkal többet szeretnék a futballból kihozni, de sajnos ott az önkormányzati részről végesek a lehetőségek. – fogalmazott Erőss Róbert. – Füzesabonyban teljesen mások a feltételek, erre alapozva bajnoki címre esélyes csapatot szeretnénk kialakítani. A Besenyőtelek SC-t a jövőben is fogom támogatni, de ennek mértéke az eddigiekhez képest lényegesen lecsökken.

A szakmai munkát illetően a Besenyőtelekről távozó Nagy Endre edző irányítja.- Kicsit  kirakatcsapat leszünk és a főszponzor futball iránti elkötelezettségét ismerve mondhatom, hogy nem lassan és nem halkan somfordál be sehová, így nagyot fog ez a történet szólni. Ütőképes csapatot akarunk létrehozni, de ehhez rengeteget kell dolgozni, mert sok új játékos érkezik. Szóban már kilenc labdarúgóval megállapodtunk, az érkezők listája mutatja, hogy komolyan gondoljuk a feladatunkat. A lehetőségeink sokkal jobbak, mint Besenyőtelken voltak. Olyat sosem mondunk, hogy megfogjuk nyerni a bajnokságot, de olyat igen, hogy meg akarjuk nyerni a bajnoki címet.

Bocsi Zoltán a csapat eddigi edzője szakvezetőként vállal feladatot a munkában – 1998 óta  sajnos lejtmenetben van az abonyi foci, az utóbbi évek vesszőfutás volt a csapatnak. Meg szeretném köszönni az eddigi az játékosoknak és a szakmai stábnak a munkáját, hogy nagy nehézségek árán is, de életben tartották a helyi labdarúgást- mondta az egykori abonyi aranycsapat játékosa.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL