Lépjen kapcsolatban velünk

Baba-Kocsi-Fitness: már Füzesabonyban is várják a kisgyermekes anyukákat

Baba-Kocsi-Fitness: már Füzesabonyban is várják a kisgyermekes anyukákat

Ez a cikk több, mint 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Már Füzesabonyban is van lehetőség arra, hogy a kisgyermekes anyukák együtt sportolhassanak a kicsikkel. Fábricz Blanka sportedző, testépítőnek, fitneszedzőnek és nem mellesleg kisgyermekes édesanyának köszönhetően. Hetente kétszer, kedden és csütörtökön várja az anyukákat 9:15-től a gimnázium aszfaltos pályáján. Az első órát kedden tartották.

Az anyukáknak sem kell többet lemondaniuk a mozgásról, vagy a sportolás idejére elválni a gyerektől és az apukára, nagyszülőre bízni, ettől a héttől kezdve ugyanis együtt mozoghatnak, végezhetik az erő és állóképességnövelő feladatokat, mely a szülés utáni regenerációban is sokat segít. Az órák során megdolgoztatják az izomcsoportokat, a feladatokhoz 80%-ban használnak babakocsit.

A foglalozások bemelegítő, aerobikos mozgásformákkal kezdődnek, ezt követik az eszközös, babakocsival végezhető erősítő feladatok.

Blanka több mint két éve él Füzesabonyban, úgy érezte, kevés a lehetőség a kismamák, kisgyermekes anyukák részre a mozgás tekintetében a városban. Korábban Egerben vett részt Baba-kocsi fitnesz órákon Katonáné Fekete Tímeánál, innen jött az ötlete, hogy már meglévő edzői képesítése mellé megszerzi a Baba-kocsi fitnesz edzői végzettséget is.

Az órákra vár minden kisgyermekes anyukát és várandós kismamát, akik szeretnének közösségben mozogni. Az órák 60 percesek, az első ingyenes, majd óránként 1200 forintba kerülnek. Az órákhoz szükséges víz, polifoam és természetesen a gyerkőc babakocsival együtt.

Továbbiak Közélet kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL