Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jolán, Vid

Sötét
Fény

Drogdílert kaptak el Füzesabonyban

Drogdílert kaptak el Füzesabonyban

Drogdílert kaptak el Füzesabonyban

Ez a cikk több, mint 1 éve és 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás két férfi ellen is. Az egyik dílert, aki valószínűleg fogyasztó is Füzesabony külterületén fogták el a rendőrök, míg vélhetőn az ellátóját Kenderesen.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság nyomozói a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen vontak intézkedés alá 2023. május 9-én délelőtt Füzesabony külterületén egy helyi lakost, akiről információ merült fel, hogy kábítószert árul a lakókörnyezetében.

A 42 éves férfi ruházatában a rendőrök több gramm kábítószer gyanús fehér port, illetve készpénzt találtak, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás – közölte Lázár Levente r. főhadnagy, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az ügy kapcsán a rendőrök 2023. május 11-én egy kenderesi férfi otthonában is kutatást tartottak. Ott szintén kábítószer gyanús fehér port, több százezer forintot, illetve egy digitális mérleget foglaltak le a nyomozók. A 46 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett mindkét gyanúsított letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság el is rendelt.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL