Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jolán, Vid

Sötét
Fény

Felkészülés az NBIII-ra: új fedett lelátó várja a szurkolókat

Felkészülés az NBIII-ra: új fedett lelátó várja a szurkolókat

Ez a cikk több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Sporttelepen 260 fő befogadására alkalmas új fedett lelátó várja a szurkolókat.

25 év után újra elérhető közelségbe került a füzesabonyi labdarúgás számára a feljutás az NBIII-as osztályba. A klubbal még tavaly kötött egymüttműködési megállapodást Erőss Róbert, aki névadó szponzorként már akkor is a megyei I. osztály megnyerését és a magasabb ligába történő feljutást jelölte meg célként. Az ősszi szezont egy döntetlen és egy vereség mellett zárta a csapat, a tavasszal viszont csak a győzelem az elfogadható eredmény a sikerhez. Az FSC- Erőss út beadta a pálya lincencet az NBIII-as szerepléshez, és elkezdődtek az infrastrukturális fejlesztések a sporttelepen.

– Megépítettük a 260 férőhelyes fedett lelátót, bővítjük az öltözőket, lesz orvosi illetve doppingszoba is- mondta kérdésünkre Ertőss Róbert.

Előírás a külön öltöző a női játékvezetőknek, ezt egy konténeres elhelyezésssel oldják meg. A füves pálya mellett- azzal párhuzamosan- egy természetes füves edzőpálya kialakításába is belefogtak.

Az NBIII-as álomtól még három mérkőzés választja el a csapatot. Szombaton érkezik a Maklár, az utolsó fordulóban május 27-én a jelenleg listavezető Gyöngyösi AK-hoz utaznak, ahol eldől a bajnoki cím sorsa. Ha ezt a két akadályt sikerrel veszik, várhatón még egy osztályzó meccset kell játszaniuk a feljutáshoz.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL