Lépjen kapcsolatban velünk

Füzesabonyi rendőrök fogták el egy helyi benzinkúton a miskolci emberölés gyanúsítottját

Füzesabonyi rendőrök fogták el egy helyi benzinkúton a miskolci emberölés gyanúsítottját

Füzesabonyi rendőrök fogták el egy helyi benzinkúton a miskolci emberölés gyanúsítottját

A körözés kiadásától számítva mintegy két óra alatt azonosították, majd elfogták egy füzesabonyi benzinkúton a rendőrök azt a cseh állampolgárságú férfit, aki megölt egy nőt Miskolcon.

Emberölés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 26 éves cseh férfival szemben. A gyanúsított 2024. május 3-án 20 óra előtt Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron megismerkedett egy 48 éves lakcím nélküli nővel, akivel egy félreeső bokros területre mentek. A férfi itt elvágta a sértett nyakát, majd a bokorba rejtette a testet.

A rendőrségre a bejelentés másnap érkezett, majd a helyszíni szemlével, nagy erőkkel megindult a nyomozás. A beszerzett adatokra és személyleírásra alapozva a főkapitányság felvette a kapcsolatot Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központtal, illetve az információkat megosztotta az összes vármegye rendőri szerveivel.

A kiadott körözés alapján a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársai a körözés kiadásától számított két órán belül egy helyi benzinkúton felismerték a jellegzetes hajat és pólót viselő férfit, a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak – közölte a rendőrség.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállított férfi – aki már évek óta, Európa országait járta céltalanul – beismerő vallomást tett, de tettének indítékára nem adott magyarázatot. A főkapitányság a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezték letartóztatását.

A Borod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon megtartott sajtótájékoztatón Miskolczi István r. ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és Dr. Korpás Lajos r. alezredes a Vizsgálati Osztály vezetője ismertette a nyomozás részleteit.

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL