Lépjen kapcsolatban velünk

Füzesabonyi X akták- elrabolták Lászlót a földönkívüliek

Füzesabonyi X akták- elrabolták Lászlót a földönkívüliek

Ez a cikk több, mint 4 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A füzesabonyi férfit állítása szerint többször is magukkal vitték már az idegen lények, ahol nem csak kommunikáltak egymással, de bizarr dolgokat is műveltek vele-írja a heol.hu.

Egy érdekes írás jelent meg pénteken a Heves Megyei Hírlap online kiadásában. Miskolci Lászó UFO kutató az idén megjelent Magyar UFO Akták című könyvében leír egy esetet, amely egy Füzesabonyban élő László nevű férfival esett meg a ’90-es évek elején. A férfi az UFO-kutatónak elárulta, hogy többször is elvitték már őt a földönkívüliek, akiknek külsejük igencsak változatos, merthogy vannak a jól ismert kis szürkék, de látott igen magas, ijesztő, csuklyás alakokat is a furcsa élményei során.

Elmondása szerint a lények felvitték őt az űrhajójukra, ahol először az időérzékét veszítette el, majd az eszméletét.
– Én gyerekeknek hívtam őket, olyan egy méter magasak lehettek. Valamint volt egy hatalmas, nagyjából 240 centiméter magas alak, aminek arca nem volt, hanem kámzsa-csuklyaszerű, fekete ruhát viselt. A nagyfejű alakok, akik idehoztak, ott álltak előtte, mintha jelentettek volna neki a helyzetről. Ezután ráfektettek egy asztalszerűségre, majd egy sípoló hangot hallottam, ami nagyon idegesített. Kértem, hogy kapcsolják ki és fel akartam ülni, de nem tudtam. Hátulról egy olyan valamit tettek a fejemre, mint a pápának a süvege, majd innentől kezdve nem emlékszem semmire sem és nem volt időérzékem sem – mesélte a szemtanú Miskolci Lászlónak még 2018-ban, Egerben.

A szemtanú által látott lények ábrázolása, amelyet a leírások és a vázlatok alapján rajzolt le Miskolci László
Forrás: Miskolci László

Ahogyan azt az UFO-kutató könyvében írja: a füzesabonyi férfi egy másik élménye során látott egy kúp alakú lényt is, amin szalagok lógtak, és lebegett. László borzalmas fejfájással ébredt a szobájában, a bal kezét nem tudta mozgatni és csak idővel jött helyre. Sokkal később volt egy olyan érzése, hogy az idegenek valamit betettek a fejébe, ami olyan tudást hordozott, amihez a mai napig sem tud hozzájutni.

Továbbiak FH színes kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL