Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Jeromos

Sötét
Fény

Gólzáporos FSC-ERŐSS ÚT győzelem az „el clasico”-on- galéria

Gólzáporos FSC-ERŐSS ÚT győzelem az „el clasico”-on- galéria

Ez a cikk több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

 Füzesabony és Besenyőtelek csapatai közötti labdarúgó mérkőzések mindig is rangadónak számítottak, függetlenül attól, hogy éppen a két klub milyen játékerővel képviselte magát a megyei I. osztályban. A ’90-es évek óta nevezik ezeket az összecsapásokat spanyol mintára „el clasiconak”. Az abonyi foci 1997-ig tartó aranykora alatt többségében az FSC került ki győztesen ezekből az összecsapásokból, viszont az elmúlt 15 évben nem nagyon tudtak minek örülni a helyi szurkolók.

Ezen a helyzeten változtatott egy új névadó szponzor az ERŐSS ÚT KFT. belépése a klub életébe. A megye egyik legerősebb keretét sikerült leigazolni, és Nagy Endre edző irányításával kemény munka zajlott az elmúlt két hónapban. A csapat bemutatkozására szombaton került sor hazai pályán éppen a Besenyőtelek ellen. A kezdőrúgás előtt 75. születésnapja alkalmából köszöntötték Perge András edzőt, akinek a kezei alatt a helyi labdarúgók nemzedékei nőttek fel.

A hazaiak már a meccs első percében megszerezték a vezetést, és a kapuhoz szegelték a vendégeket. A lényegében félpályán zajló félidő 5-0-s hazai fölénnyel ért véget. Erre még a második játékrészben sikerült rápakolni 3 gólt. Így 8-0-s fölényes győzelemmel ért véget a találkozó.

– Tudjuk, hogy lesz még másképp is, de ma sikerült szebbé tenni a hazai bemutatkozást. Nagyon keményen dolgozott mindenki ebben a két hónapban a csapat sikeréért, sikeres rajtjáért. Várjuk a folytatást, sok sikert a Besenyőteleknek a folytatáshoz!- nyilatkozta a meccs után Nagy Endre a hazaiak trénere.

Mérkőzés jegyzőkönyve:

FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT–BESENYŐTELEK 8–0 (5–0)

Füzesabony, 140 néző. V.: Pádár Szabolcs (Szigetvári M., Motsidlovszky A.).
FÜZESABONY: Jaksi A. – Debreceni D. (Rácz D., 57.), Kálmán R., Vajda Á. (Radócz Á., 57.), Antal Zs., Baji Á. (Tajti B., 57.), Kaló I. (Nagy L., 75.), Pataki V., Sebe A., Németh A., Jónás A. (Szabó Á., 75.). Edző: Nagy Endre.
BESENYŐTELEK: Nováki M. – Ragó T., Bényei R., Kriston Á. (Gál D., 46.), Póka T., Mester T., Karnizs G., Rézműves Cs., Kovács R. (Farkas D., 70.), Monori J. (Klement V., 78.), Nováki M. Edző: Tóth László.
GÓL: Jónás A. (2.), Kálmán R. (19., 69.), Németh A. (28.), Vajda Á. (38., 55.), Kaló I. (45.), Pataki V. (74.).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. Nováki M.


Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.

adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL