Így főzzük a húsvéti sonkát
A sonkafőzés igen egyszerű, mégis könnyű elrontani. Ahhoz, hogy jól sikerüljön a húsvéti menü, csak néhány egyszerű alapszabályt kell követni. Mikk Szabolcs a Sulyom Tájétterem séfje így készíti a húsvéti sonkát.
A sonkafőzés igen egyszerű, mégis könnyű elrontani. Ahhoz, hogy jól sikerüljön a húsvéti menü, csak néhány egyszerű alapszabályt kell követni. Mikk Szabolcs a Sulyom Tájétterem séfje így készíti a húsvéti sonkát.
Megkezdték a járőrözést a városban a közterület-felügyelők. Feladataik közé tartozik a szemetelés visszaszorítása, a parkolási rend...
„Kéményseprőt látok, szerencsét találok!” – tartja a mondás, ebben bízva köszöntötte az új esztendőt a Nemzedékek...
Január elsején megszületett az új esztendő első egri babája, aki a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház...
Ugyan korábban kezdődött az influenza szezon, de járványról még nem beszélhetünk Füzesabonyban. Azonban a szokásos január...
Január 7-én kezdte meg a felkészülést az FSC-Erőss út a tavaszi szezonra. A NBIII. Észak-keleti csoportjában...