Lépjen kapcsolatban velünk

Imola-Hírlap-11 Gála: posztumusz díjban részesült Balla Tamás

Imola-Hírlap-11 Gála: posztumusz díjban részesült Balla Tamás

Imola-Hírlap-11 Gála: posztumusz díjban részesült Balla Tamás

Ez a cikk több, mint 1 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.
Az egri Aranysíp Étteremben rendezett Imola-Hírlap-11 Gálán vehették át elismeréseiket az Imola-Hírlap–Téli-kupa műfüves torna dobogós csapatai és a Heves megye legjobb tizenegy szavazás győztesei- írja a heol.hu.  A Fesztbaum Béla-díjat a  tavaly év végén elhunyt Balla Tamás kapta, amely posztumusz díj is egyben. Az elismerést fia Ármin az édesanyjával, Virággal vette át.

– Három évtizedre visszanyúló teremlabdarúgó-múlttal, vagyis a ma már legendásnak számító Népújság, majd Hírlap-kupa körcsarnokbeli palánkcsatározásokkal a hátunk mögött, immár harmadik alkalommal köszönthetem önöket az Imola-Hírlap-11 Gálán – fogalmazott köszöntőjében a Heves Megyei Hírlap főszerkesztője, Kühne Gábor. – Ahogy anno 1987-ben a teremfoci tornával, 2018-ban ezzel a rendezvénnyel raktunk le mérföldkövet. Az élet azt igazolta, hogy jó döntésnek bizonyult felkarolni egy olyan területet, amely a megyében egyedülálló. A teljesítmények elismerésével együtt tavaly aztán úgy csatlakoztunk a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves Megyei Igazgatóságának nagypályás, műfüves rendezvényéhez, a Téli-kupához, hogy abban számíthattunk állandó partnerünk, az Imola Cégcsoport támogatására. Ahogy tettük tavaly, úgy idén is aktív szerepet vállaltunk a megyei futball megjelenítésében és népszerűsítésében sajtótermékeink, vagyis a Heves Megyei Hírlap, a Heol.hu hírportál és Heol Sport Facebook oldal révén. Az olvasói visszajelzések alapján egyértelmű a visszaigazolás a 32 csapatot felvonultatott, Imola-Hírlap–Téli-kupa nevet viselő sorozatról készített cikkek és közölt beszámolók a legolvasottabb írások közé tartoznak. A műfüves torna elején futott szavazás, amelyben az olvasók voksai alapján Heves megyei legjobb labdarúgó tizenegyet kerestük, ugyancsak beváltotta reményeinket. A Heves Megyei Hírlapban közölt szavazólapokon 1660 érvényes voksot rögzítettünk, míg a Heol Sport Facebook-oldalon 9344 szavazatot kaptak a jelöltek. Közösségi oldalunkon 170 213 személyt értünk el, és a kedvelők száma 666 fővel nőtt, így már 10 400 fölött járunk. Csak az elismerés hangján szólhatok a megyei igazgatósággal történt együttműködésről, mert zökkenők nélkül tudtunk közösen dolgozni a 2020-as Imola-Hírlap–Téli-kupa sikeres lebonyolításáért. Méltán jár a köszönet kollégáimnak is, akik a mostani rendezvény szervezéséből és a szavazás menetének gondozásából is kivették a részüket. A torna záróeseményén, egyben harmadik díjátadó gálánkon szívből gratulálok a Imola-Hírlap–Téli-kupa helyezettjeinek, a különdíjasoknak, továbbá az Imola-Hírlap-11 szavazás győzteseinek!

Díjátadóként a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Szöllősi György; az MLSZ Heves megyei igazgatója, Vojtekovszki Csaba; az egri születésű, a DVSC-vel magyar bajnok Katona Attila; az Imola Cégcsoport képviseletében, Tóth György, Kühne Gábor; és tíz éve elhunyt kollégánk, Fesztbaum Béla lánya, Fesztbaum Éva vállalt szerepet.

Az Imola-Hírlap–Téli-kupa végeredménye

1. Energia SC Gyöngyös
2. Gyöngyösi AK
3. Felsőtárkány SC
4. Hevestherm-Hevesi LSC

Különdíjak

Legjobb mezőnyjátékos: Kálmán Richárd (Felsőtárkány SC)
Legjobb kapus: Iváncsik Norbert (Energia SC Gyöngyös)
Gólkirály: Csóka Róbert (Istenmezeje SE 1926)
Fair Play-díjas: Marshall-ASE

A Heves megye legjobb tizenegye szavazás győztesei

Legjobb Eger SE-labdarúgó: Debreczeni Dávid
Legjobb FC Hatvan-labdarúgó: Bárkányi Arnold
Legjobb Gyöngyösi AK-labdarúgó: Forgács Péter
Legjobb megyei I-es labdarúgó: Bárdos Bence (Marshall-ASE, Andornaktálya)
Legjobb megyei II-es labdarúgó: Bata Árpád (Egerszólát SK)
Legjobb megyei III-as labdarúgó: Vezekényi Márk (Tarnamente SZSE)
Legjobb női labdarúgó: Nagy-György Hanna (Gyöngyösi AK)
Legjobb „spori” avagy a játékvezető kategória: Farkas Ádám
Legjobb masszőr: Kapás Krisztián (Mezőkövesd Zsóry FC)

A Heves Megyei Hírlap, egyben a Heol.hu sportrovata által adományozott elismerések

Tudósítói díj: GUBIS ISTVÁN. A Petőfibányai SK korábbi labdarúgója, majd vezetőségi tagja évtizede óta elkötelezett híve a Hírlapnak. Mindig számíthatunk a munkájára, olyan ember, akinek lelkesedése párját ritkítja.

Legolvasottabb Heol Sport Facebook bejegyzés, egyben Fesztbaum Béla-díj, amely posztumusz díj: BALLA TAMÁS. A Füzesabonyi SC labdarúgó-csapatának lelkes híve, a megyei I-es gárda önzetlen támogatója és segítője, a 46 éves családapa segíteni akart, de ez okozta a vesztét a tavaly decemberben Eger és Kerecsend között történt autóbalesetben. Az egész város gyászolta a férfit, akinek halála megdöbbentett minden füzesabonyi lakost. A díjat Balla Ármin, az elhunyt férfi 10 éves kisfia vette át édesanyjával, Farkas Virággal együtt.

Fotó: Lénárt Márton

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL