Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Mária

Sötét
Fény

Karatékáink sikerei

Karatékáink sikerei

Ez a cikk több, mint 7 éve és 7 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A két füzesabonyi karate klub karatékéi ismét szép sikereket értek el a közelmúltban

2015. március 29-én III. alkalommal rendezte meg a polgármester kupa Nemzetközi Karate versenyét a szlovákiai Ekel. A megmérettetésen a Füzesabonyi Shinkyokushin Karate Yamato dojo is részt vett. A versenyre 215 harcos nevezett 3 országból, Horvátország, Szlovákia és Magyarország.

Eredmények: Mecs Bálint III. hely Dudás Dusán III. hely Birinyi Zsombor II. hely Nagy Fruzsina III. hely Takács Dominik III. hely Nagy Balázs III. hely Kiss Levente II. hely.

A 2015. április 11-én rendezett Pécel kupa országos versenyen az Oyama Dojo karatékéi az alábbi eredményeket érték el: Első hely: Kulina Regina, és Kulina Szamanta minden ellenfelüket legyőzve súlycsoportjukban első helyezettek lettek. Szintén elsőelyet ért el a tiszafüredi testvérklub versenyezője Szabó Csenge. Második helyezettek: Angyal Attila, és Tregova Zsófi, és harmadikok Végh Csege, és Klug Róbert. Külön elismerés számunkra, hogy Angyal Attila lett a verseny legharcosabb különdíjasa.Felkészítőjük Shihan Brezovai Sándor 6.dan, Senpai Láng Lilla 1.dan, és Senpai Láng Zsolt 1.dan.

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL