Lépjen kapcsolatban velünk
Mai névnap

Mária

Sötét
Fény

Karnyújtásnyira az országos döntő

Karnyújtásnyira az országos döntő

Karnyújtásnyira az országos döntő

Ez a cikk több, mint 1 éve és 8 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

RÖPLABDA – Szolnokon rendezték az U15-ös röplabda bajnokság I. osztályának közép szakasz fordulóját. Az Egri Városi Sportiskola fiú csapata a korai kezdés és az egymást követő mérkőzések alapos bemelegítést igényeltek, ami végül meghozta gyümölcsét. A tiszteletre méltó eddigi eredményekkel rendelkező, a tabella élmezőnyében lévő szolnokiaknak mindössze a második játszmát engedték át a sportiskolások.

Végeredményben kiélezett, másfél órás küzdelem után 3:1 arányban diadalmaskodtak Vincze Tamás edző tanítványai. A koncentrációt és győzni akarást a hazaiak elleni diadal csak tovább fokozta és a MÁV Előre Székesfehérvár csapata elleni mérkőzést játszma veszteség nélkül sikerült hozniuk az egri fiúknak.


Egri oldalon igazi csapatmunka állt mindkét győzelem hátterében. Stabil és kevés hibát eredményező játékával Janik Dániel és Vincze Tamás külön dicséretet érdemel.
A győzelmeknek köszönhetően nagyon jó pozícióból várhatják a folytatást az EVSI röplabdázói. A sorozat legelején fő célkitűzésként az elitbajnokság országos 6-os döntőjébe jutás fogalmazódott meg. A május közepi döntőbe kvalifikáló, még hátra lévő 6 középszakasz mérkőzésen az előzőekben leírt szép játékkal mindez reálisan megvalósítható.

Tatár Mihály U15, országos Gyermek Bajnokság, Középszakasz,

3. forduló
Szolnok. Eredmények,
Egri VSI – Szolnoki Sportcentrum
3-1 (19, -24, 14, 23)


Egri VSI – MÁV Előre RA
3-0 (14, 9, 15)Az EVSI csapatának játékosai:
 Bakó Balázs, Bozó Máté, Fülep Erik, Geml Táltos, Hagymási Kende, Hornyik Barnabás, Janik Dániel, Máté Péter, Tari Bendegúz, Tóth Ádám, Tóth Bálint, Vincze Tamás. Edző: Vincze Tamás.

Agria Press
FOTÓ: AGÓCS LÁSZLÓ

Továbbiak Sport kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Jelenleg nincs aktuális szavazásunk.
adatforrás:

Legtöbbet olvasott

FEL