Lépjen kapcsolatban velünk

Kevesellte a pénzt, kirabolta a munkaadóját

Kevesellte a pénzt, kirabolta a munkaadóját

Ez a cikk több, mint 1 hónapja frissült utoljára, ezért egyes tartalmi elemei elévülhettek.

A Füzesabonyi Járási Ügyészség indítványt tett arra, hogy az Egri Járásbíróság nyomozási bírája rendelje el annak a 28 éves férfinak a letartóztatását, akivel szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette mellett kifosztás bűntette és más bűncselekmények miatt van folyamatban nyomozás -tájékoztatta portálunkat Dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.

A gyanúsított Sarudon 2021. szeptember 9-én a délelőtti órákban még jogszerűen vett át pénzt a sértettől, mivel vele egy munka elvégzésében megállapodott. A férfi ezt követően a késő délutáni, majd koraesti órákban kétszer is visszatért munkaadójához, hogy tőle – most már jogellenesen – további pénz szerezzen. Első alkalommal a férfi a sértett figyelmetlenségét kihasználva tulajdonított el tőle további 15.000 Ft-ot, majd este az alvó sértett mellől további értékeket zsákmányolt, végezetül a sértettet felébresztette, neki súlyos sérülést okozva bántalmazta, majd erőszakkal és fenyegetéssel a településen lévő egyik ATM automatához vitte, ahonnan további jelentős összeget vetetett le áldozatával a számlájáról.

Az ügyészség azért indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert úgy ítélte meg, hogy a terhelt esetében tartani lehet attól, hogy a büntetőeljárás során elrejtőzne. A nyomozási bíró az ügyészi indítványt alaposnak találta, így egy hónapra elrendelte az elkövető letartóztatását.  A döntést az ügyészség mellett a gyanúsított és kirendelt védője is tudomásul vette, így az végleges.

foto: illusztráció

Továbbiak Sziréna kategóriában

Legfrissebbek

Szavazások

Ön beadatja a harmadik koronavírus-elleni vakcinát?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
adatforrás:

Lájkoljon minket a friss hírekért!

Legtöbbet olvasott

FEL